Kontez Dialog Kelakar Fitrihadi.com

Kontez Dialog Kelakar Fitrihadi.com

[new update!: Senarai pemenang sila klik sini!] Hi. Disebabkan fit dah menang beberapa contest, rasanya tak patut lak fit join contest lain. Rasa segan lak kalau-kalau menang lagi. Mesti korang

No Sweat

Hajat hati hari ni mahu mencari handphone baru. Handphone lama sudah rosak dan tak boleh dibaiki. Aduh hari ni memang memenatkan. cuaca agak sedikit panas sehingga mencecah 36 darjah celcius.

Al-Fatihah untuk Yanie Mentor!

Salam.. baru je dapat berita ni dari beautifulnara. Tak sangka yang Yanie Mentor baru meninggal akibat barah paru-paru. selama ni happy je tengok lakonan dia dalam cerita fara. ermm moga

Fitrihadi.com Officially Launched!

RPC9YW5QS4NU Hehey! Welcome to my new blog! Blog lama fit berada di sini; fitrihadi.blogspot.com! Jadi, setelah beberapa hari bertungkus lumus, bergomol dengan coding, plug-in serta theme layout di wordpress ni,