I Wanna Be a Project Alpha TV Star!

OK Hari ini saya agak kemalasan sedikit. Jadi tahap shy tu telah mencapai paras berbahaya. apa-apa pun masih ada tugas yang perlu diselesaikan. Ingat lagi Project Alpha? Pasal blogosphere dan

Astro Tambah Channel Baru!

Hari ni hajat hati fit nak tengok Formula 1 GP Australia. Tengah alih-alih channel, then tengok-tengok ada channel baru. Nama channel tersebut adalah ASTRO ARENA. Mengikut sumber dari STADIUM ASTRO,

Kontez Dialog Kelakar Fitrihadi.com

Kontez Dialog Kelakar Fitrihadi.com

[new update!: Senarai pemenang sila klik sini!] Hi. Disebabkan fit dah menang beberapa contest, rasanya tak patut lak fit join contest lain. Rasa segan lak kalau-kalau menang lagi. Mesti korang

No Sweat

Hajat hati hari ni mahu mencari handphone baru. Handphone lama sudah rosak dan tak boleh dibaiki. Aduh hari ni memang memenatkan. cuaca agak sedikit panas sehingga mencecah 36 darjah celcius.