Pemenang Giveaway Purse Polo

Pemenang Giveaway Purse Polo

Wah dah beberapa hari saya tak update blog. Hujung minggu yang lepas saya betul-betul bercuti dari hidup ni. Cuti study, cuti blogging dan cuti dari segala masalah. Dan menghabiskan masa

Entry yakin. Kalau tak yakin jangan baca!

Entry yakin. Kalau tak yakin jangan baca!

Err… rasa macam dah lama tak update blog. Terketar-ketar jari ni nak menaip apa yang nak ditulis. Kurang yakin sikit. Minggu ni aku yakin yang aku sibuk sikitlah. Hari ini

Nak Join Bloglist Kena Buat Entry? Perlu ke?

Nak Join Bloglist Kena Buat Entry? Perlu ke?

Hai ran dan pelik.. Baca sana ada tajuk ‘nak join bloglist…’ baca sini ada tajuk ‘nak masuk bloglist…’ Dulu-dulu, blog-blog langsung takde ‘sesi mengisi borang’ untuk masuk mana-mana bloglist dalam