Hunny Madu Is Getting Married!

Hunny Madu Is Getting Married!

Has anyone know that Hunny Madu, the flyfm deejay is getting married? Photo from her blogspot’s header. Ya it’s true. She said so in her blog here. And the wedding

Pengakuan Eksklusif; Tagged Jiwang 24 Karat!

Pengakuan Eksklusif; Tagged Jiwang 24 Karat!

erm dah menjadi trend skang ni untuk tag mengetek orang..eh mengetag orang..sejak dari friendster..sejak dari myspace sampai lah ke blog..tag ni menjadi salah satu cara untuk korek hidup orang walaupun

I Wanna Be a Project Alpha TV Star!

OK Hari ini saya agak kemalasan sedikit. Jadi tahap shy tu telah mencapai paras berbahaya. apa-apa pun masih ada tugas yang perlu diselesaikan. Ingat lagi Project Alpha? Pasal blogosphere dan

Astro Tambah Channel Baru!

Hari ni hajat hati fit nak tengok Formula 1 GP Australia. Tengah alih-alih channel, then tengok-tengok ada channel baru. Nama channel tersebut adalah ASTRO ARENA. Mengikut sumber dari STADIUM ASTRO,

Kontez Dialog Kelakar Fitrihadi.com

Kontez Dialog Kelakar Fitrihadi.com

[new update!: Senarai pemenang sila klik sini!] Hi. Disebabkan fit dah menang beberapa contest, rasanya tak patut lak fit join contest lain. Rasa segan lak kalau-kalau menang lagi. Mesti korang