Short Note Sebelum Aku Gi Tido

Short Note Sebelum Aku Gi Tido

haha tajuk tu kalau nak sedap sebut kena translate bahasa inggeris.. tapi dah blog ni bahasa melayu hentam je la janji korang faham.. actually ada beberapa benda aku nak cakap

OMG! Kapal Terbang Tersangkut Di Kepala…

OMG! Kapal Terbang Tersangkut Di Kepala…

Kejadian sebenar berlaku di sebuah rumah dua tingkat di mana terdapat satu keluarga yang bahagia sedang bermain bersama-sama. Jam dinding menunjukkan sudah melewati 8.00 malam. Suasana yang riang ria tiba-tiba

Kenapa Wanita Itu Sukar Di Lentur?

Kenapa Wanita Itu Sukar Di Lentur?

Kengkawan! Kengkadang aku terpikir gak.. Betul ke wanita ni complicated atau susah difahami serta sukar dididik kerana mereka berasal dari rusuk lelaki yang bengkok? Jadi sukar diluruskan… Bagi aku ada