(Kecewa) Tolong Tegur Jap Blog Ni!

(Kecewa) Tolong Tegur Jap Blog Ni!

Tak pernah ada siapa-siapa nak support cam ni! Sebenarnya apa yang buat korang baca blog fitrihadi.com ni? Adakah saya sudah berubah apabila sudah berpindah ke wordpress? Statistik pembaca saya semakin

My Dream Destination

My Dream Destination

Wahh dah lama tak jalan-jalan.Minggu lepas pun gi Alor Star. Tak rasa cam holiday pun sebab dekat je dengan Perlis. kan best dari Perlis gi ke Paris ke Amsterdam ke

My Version of Grooming Tips

Menjadi seorang jejaka amatlah menguntungkan kerana kitorang takde lah terlalu obses pada grooming atau make-up seperti kaum wanita. Tiada gincu, tiada bedak tiada maskara. Mudah kan? Sebab tu wanita mengambil