(Ulasan) Smartphone Nokia Asha 210 Dual Sim

(Ulasan) Smartphone Nokia Asha 210 Dual Sim

Nokia Asha 210 dual sim adalah sebuah smartphone yang boleh admin katakan agak ketinggalan. Kenapa? Ikuti ulasan yang admin sediakan ini. Dulu kami ada buat review Nokia E63 yang mana

(Review) Lenovo Ideapad Z400 Touch Screen

(Review) Lenovo Ideapad Z400 Touch Screen

*Review Lenovo Ideapad Z400 Touch Screen ini tidak dibayar dan tidak ditulis mengikut kehendak mana-mana pihak. Ianya adalah pendapat dan penilaian ikhlas dari penulis demi pengetahuan dan kepuasan pengguna. Lenovo

(Review) Netbook Lenovo Ideapad S100

(Review) Netbook Lenovo Ideapad S100

Fitrihadi.com Kini Dikuasai Netbook Lenovo Ideapad S100!   Keh keh keh.. tajuk poyo siot. Tapi takpe. Aku just nak review sikit pasal netbook Lenovo Ideapad S100 baru aku ni yang

Wah! Apple Dah Release Ipod Nano Multi-Touch?

Wah! Apple Dah Release Ipod Nano Multi-Touch?

Selepas kegagalan iPad (yang hanya ada touch screen je sebagai keistimewaannya), Apple datang lagi dengan iPod Nano Multi-Touch. Dari nama spesies ni pun mesti korang tau apa function terbarunya. Ni