My Wiggy Design

My Wiggy Design

heh ini yang best ni kalau di beri peluang untuk design sendiri wiggy ni..saya nak macam ni..baru gempak dan ganas!!! Terserlah ke’otai’an P1Wimax ni :) Jom tonton video terbaru Project

Football=Adidas?

Siapa tak kenal gergasi jenama bola sepak yang terkenal sejak dari dulu lagi? Adidas pengeluar pelbagai jenis barangan sukan memang sudah lama bertapak dalam industri sukan. Mengikut pengetahuan saya, legasi

Who Will Win the World Cup?

Who Will Win the World Cup?

Fifa World Cup 2010 akan bermula. Kita tengok senarai negara yang bermain dalam Fifa World Cup 2010 ni dulu. Africa Including the hosts South Africa, six countries at the World

How Many Wiggies?

korang nak P1 Wimax bag pack tak?? Jom teka berapa bilangan Wiggies ni dan jawab di twitter menggunakan @ProjectAlphaMY, @P1W1MAX, dan termasuk hashtag #wiggycount. Jadi tunggu apa lagi? cepat kira

Kenny Sia for the Adidas Ole KO Challenge!

Kenny Sia for the Adidas Ole KO Challenge!

Pada hari Jumaat minggu yang akan datang iaitu 21 Mei 2010. Pada jam 7.30pm akan berlangsung satu perlawanan futsal membabitkan featured blogger Project Alpha dari season 1 dan season 2.

My Message to AIDSAware

My Message to AIDSAware

Anda tahu apa itu Aids? Mengikut pemahaman saya sendiri, Aids adalah sindrom yang menyebabkan tubuh tidak dapat melawan sebarang penyakit. Dan kesannya korang boleh meninggal dunia bila-bila masa saja. Sehingga

Camera, Rolling, and Action3!

alamak..saya tiada videolah nak submit untuk audition sebab masih terlalu awal untuk menjadi featured blogger untuk Project Alpha season 3 nanti. blog pun bukan ada banyak sangat visitor atau unique

Road Trip with My Broadband

Road trip? ya semestinya perjalanan yang jauh akan membuka minda dan meluaskan pemandangan kita. dan rugi lah kalau semua yang kita hadapi dan lalui sepanjang perjalanan itu tidak dikongsi dalam

My Dream Destination

My Dream Destination

Wahh dah lama tak jalan-jalan.Minggu lepas pun gi Alor Star. Tak rasa cam holiday pun sebab dekat je dengan Perlis. kan best dari Perlis gi ke Paris ke Amsterdam ke

My Version of Grooming Tips

Menjadi seorang jejaka amatlah menguntungkan kerana kitorang takde lah terlalu obses pada grooming atau make-up seperti kaum wanita. Tiada gincu, tiada bedak tiada maskara. Mudah kan? Sebab tu wanita mengambil

No String Attached

Bila terbaca perkataan ‘No String Attached’ ada satu benda je yang terlintas di fikiran. NSYNC! yup kumpulan pop inggeris yang dahulunya dianggotai oleh Justin Timberlake dan kawan-kawannya. Dan salah satu

My Favourite Sport

My Favourite Sport

Sukan bukanlah sesuatu yang saya suka. Tapi jika diberi pilihan mestilah bola tampar. kalau bola sepak takde lah champion sangat. dulu kat sekolah pun jadi wakil sekolah untuk bola tampar