(Kisah) Pengalaman Aku Dan Kereta

(Kisah) Pengalaman Aku Dan Kereta

“Woi Ramli, bangun la. Matahari dah tegak atas kepala ni.” Cikang menjerit sambil menggegarkan bahu aku. Pantang nampak aku senang, ada je suara mamat ni. “Ko nak apa? Kan hari

Icon bisnes online pilihan Fitrihadi

Icon bisnes online pilihan Fitrihadi

Bercakap tentang bisnes online pasti akan ada seorang icon atau sumber inpirasi yang membuatkan kita bersemangat untuk mencari rezeki di alam siber ini. Bagi saya icon atau sumber inspirasi saya

Bisnes Online menurut pandangan Fitrihadi

Bisnes Online menurut pandangan Fitrihadi

Salam. Dah lama tak berceloteh tentang suatu isu. Lagipun saya sekarang ni sibuk dengan praktikal. Tinggal lagi 3 bulan Insya-Allah lepas tu boleh tumpu terus kepada blog dan beberapa laman

(Giveaway) Top-up Raya RM10 x 10 Pemenang

(Giveaway) Top-up Raya RM10 x 10 Pemenang

Assalamualaikum.   Bersempena dengan kedatangan Hari Raya Aidil-Adha, kami di Fitrihadi.com dan Print n’ Gift Zone ingin menganjurkan satu giveaway top-up raya. Ianya diharap dapat merapatkan hubungan di antara kami

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

25 Things Random Giveaway ini dibawakan khas untuk korang oleh Penmerah.com! Klik Banner untuk ke blog entry contest! Bila dah hujung minggu dan malam-malam takde watpe ni better join contest