Search Results : video » Page 71

Camera, Rolling, and Action3!

alamak..saya tiada videolah nak submit untuk audition sebab masih terlalu awal untuk menjadi featured blogger untuk Project Alpha season 3 nanti. blog pun bukan ada banyak sangat visitor atau unique

Wah Ada Konsert Bunkface Dekat Rumah Saya!

Wah Ada Konsert Bunkface Dekat Rumah Saya!

Wahai penduduk negeri Perlis sekalian! Hamba adalah Utusan Malaysia (bukan surat khabar ye) datang membawa perkhabaran gembira buat rakyat sekalian. Lagi dua minggu kita akan bergumbira dengan ahli muzik ternama!

My Dream Destination

My Dream Destination

Wahh dah lama tak jalan-jalan.Minggu lepas pun gi Alor Star. Tak rasa cam holiday pun sebab dekat je dengan Perlis. kan best dari Perlis gi ke Paris ke Amsterdam ke

My Version of Grooming Tips

Menjadi seorang jejaka amatlah menguntungkan kerana kitorang takde lah terlalu obses pada grooming atau make-up seperti kaum wanita. Tiada gincu, tiada bedak tiada maskara. Mudah kan? Sebab tu wanita mengambil

No String Attached

Bila terbaca perkataan ‘No String Attached’ ada satu benda je yang terlintas di fikiran. NSYNC! yup kumpulan pop inggeris yang dahulunya dianggotai oleh Justin Timberlake dan kawan-kawannya. Dan salah satu

Pengakuan Eksklusif; Tagged Jiwang 24 Karat!

Pengakuan Eksklusif; Tagged Jiwang 24 Karat!

erm dah menjadi trend skang ni untuk tag mengetek orang..eh mengetag orang..sejak dari friendster..sejak dari myspace sampai lah ke blog..tag ni menjadi salah satu cara untuk korek hidup orang walaupun