Search Results : video » Page 71

Who Will Win the World Cup?

Who Will Win the World Cup?

Fifa World Cup 2010 akan bermula. Kita tengok senarai negara yang bermain dalam Fifa World Cup 2010 ni dulu. Africa Including the hosts South Africa, six countries at the World

Kenny Sia for the Adidas Ole KO Challenge!

Kenny Sia for the Adidas Ole KO Challenge!

Pada hari Jumaat minggu yang akan datang iaitu 21 Mei 2010. Pada jam 7.30pm akan berlangsung satu perlawanan futsal membabitkan featured blogger Project Alpha dari season 1 dan season 2.

Camera, Rolling, and Action3!

alamak..saya tiada videolah nak submit untuk audition sebab masih terlalu awal untuk menjadi featured blogger untuk Project Alpha season 3 nanti. blog pun bukan ada banyak sangat visitor atau unique

Wah Ada Konsert Bunkface Dekat Rumah Saya!

Wah Ada Konsert Bunkface Dekat Rumah Saya!

Wahai penduduk negeri Perlis sekalian! Hamba adalah Utusan Malaysia (bukan surat khabar ye) datang membawa perkhabaran gembira buat rakyat sekalian. Lagi dua minggu kita akan bergumbira dengan ahli muzik ternama!

My Dream Destination

My Dream Destination

Wahh dah lama tak jalan-jalan.Minggu lepas pun gi Alor Star. Tak rasa cam holiday pun sebab dekat je dengan Perlis. kan best dari Perlis gi ke Paris ke Amsterdam ke

My Version of Grooming Tips

Menjadi seorang jejaka amatlah menguntungkan kerana kitorang takde lah terlalu obses pada grooming atau make-up seperti kaum wanita. Tiada gincu, tiada bedak tiada maskara. Mudah kan? Sebab tu wanita mengambil

No String Attached

Bila terbaca perkataan ‘No String Attached’ ada satu benda je yang terlintas di fikiran. NSYNC! yup kumpulan pop inggeris yang dahulunya dianggotai oleh Justin Timberlake dan kawan-kawannya. Dan salah satu