Search Results : video » Page 54

No String Attached

Bila terbaca perkataan ‘No String Attached’ ada satu benda je yang terlintas di fikiran. NSYNC! yup kumpulan pop inggeris yang dahulunya dianggotai oleh Justin Timberlake dan kawan-kawannya. Dan salah satu

Pengakuan Eksklusif; Tagged Jiwang 24 Karat!

Pengakuan Eksklusif; Tagged Jiwang 24 Karat!

erm dah menjadi trend skang ni untuk tag mengetek orang..eh mengetag orang..sejak dari friendster..sejak dari myspace sampai lah ke blog..tag ni menjadi salah satu cara untuk korek hidup orang walaupun

I Wanna Be a Project Alpha TV Star!

OK Hari ini saya agak kemalasan sedikit. Jadi tahap shy tu telah mencapai paras berbahaya. apa-apa pun masih ada tugas yang perlu diselesaikan. Ingat lagi Project Alpha? Pasal blogosphere dan

PENULIS

PENULIS

  Saya adalah Graduan Diploma dan Ijazah Teknologi Maklumat di Universiti Teknnikal Malaysia Melaka (UTeM). Alhamdulillah sudah selamat berkonvo pada September 2014 yang lepas. Umur pula sudah menjangkau suku abad. Juga