Nov 212016
 

Unboxing Box Of Joy Dari Lazada Malaysia

Sebagai seorang online shopper yang tegar, rasanya inilah barangan paling enjoy pernah aku dapat dari Lazada Malaysia.

Projek yang diberi nama ‘Box of Joy‘ ini bukanlah sekadar kotak biasa. Tapi ianya mempunyai maknanya yang tersendiri.

Terdiri dari pelbagai barangan dan produk, ianya boleh dikatakan sebagai kotak yang sesuai untuk seisi keluarga. 

 

Apa dalam kotak tersebut?

Berikut adalah barangan yang terkandung dalam bungkusan Box of Joy tersebut.

Pstt.. Kalau berminat dengan barangan tersebut, boleh saja dapatkan di laman web atau apps Lazada. Mudah dan menjimatkan.

Nak kod diskaun? Daftar sebagai pengguna baru dan gunakan kod diskaun 20% yang diberikan di akhir artikel ini.

Beg pakaian dari Milo

Unboxing Box Of Joy Dari Lazada Malaysia

Beg Pakaian Ola Bola dari Milo.

Benda pertama dan yang paling besar dalam bungkusan tersebut adalah beg pakaian atau travel bag dari Milo ini. Siap ada logo dari filem Ola Bola lagi.

Kalau nak bercuti sehari dua boleh je sumbat pakaian dalam beg ni. Memang berguna sangat. Warna pun cantik. Siap ada strip warna coklat milo lagi.

Berminat dengan beg ni? Boleh saja beli mana-mana produk Milo yang mempunyai promosi beg percuma ini dari Lazada.

Nescafe White Coffee Rasa Pandan

Unboxing Box Of Joy Dari Lazada Malaysia

Nescafe White Coffee Rasa Pandan dalam bekas tin berwarna hijau.

Sebagai penggemar kopi, produk dari Nescafe ni sememangnya menarik perhatian. Tak pernah pulak rasa Nescafe white coffee perasa pandan ni. Pertama kali dengar jugak ni.

Ohh, untuk pengetahuan korang, dalam tin ni ada paket kecil ‘3 in 1‘ dan bukannya serbuk bancuhan.

Di Lazada ada dijual produk ini dengan harga promosi. Mudah dan menjimatkan. Tak perlu lagi mencari di kedai dan pasaraya.

 

Tefal Manual Chopper

Unboxing Box Of Joy Dari Lazada Malaysia

Tefal Manual Chopper tanpa menggunakan elektrik.

Tefal Manual Chopper atau pengisar manual dari jenama Tefal ni agak menarik jugak. Tak perlu kuasa elektrik katanya.

Di saat harga barang dan bil tengah naik ni bolehlah jimat-jimatkan elektrik dengan menggunakan pengisar manual ni.

Saiz pun agak kecil dan mudah di bawa. Memang sesuai untuk orang bujang atau yang selalu pergi camping.

Boleh dapatkan sekarang di laman web atau apps Lazada.

 

Maggi Royale Thai White Seafood Tom Yam

Unboxing Box Of Joy Dari Lazada Malaysia

Maggi Royale Thai White Seafood Tom Yam yang terbaru!

Pernah terbaca bahawa Maggi Royale dengan perencah Thai White Seafood Tom Yam ni adalah yang pertama di Malaysia.

Agak jarang juga merasai tom yam putih tambah-tambah dimakan dengan Maggi. Fuhhh meleleh air liur tengok maggi ni..

Tak perlu penat-penat pergi kedai untuk beli. Beli je dari Lazada dan ianya terus sampai di hadapan rumah korang.

Psstt.. Ada free delivery untuk maggi ni. Cepat order sekarang.

Barangan Nestle Cerelac dan Lactokid

Unboxing Box Of Joy Dari Lazada Malaysia

Freebie dari Nestle Cerelac dan Lactokid.

Bagi yang ada anak kecil dan nak mereka membesar dengan sihat dan bijak, bolehlah bagi snek bijirin Nestle Cerelac Nutripuffs ni. Banyak zat dan khasiat yang terkandung dalam snek tersebut.

LIHAT JUGA:  (Review) Mee Udang Kuah di Pulau Aman, Pulau Pinang

Bukan tu je. Ada jugak pilihan perisa yang boleh dipilih antaranya gabungan pisang & strawberi dan juga gabungan pisang & oren,

Jika mahukan anak anda lebih sihat dan cerdas, bolehlah cepat-cepat dapatkan produk ini di Lazada.

 

MamyPoko Gentle Baby Wipes

Unboxing Box Of Joy Dari Lazada Malaysia

Mamypoko Gentle Baby Wipes with 99% pure water.

Juga untuk ibu bapa yang baru melahirkan cahaya mata, tugas menjaga bayi kini lebih mudah dengan adanya MamyPoko Gentle Baby Wipes atau tisu basah untuk bayi ini. Ianya lembut dan mengandungi 99% air tulen.

Dan kini korang tak perlu lagi bersusah payah mendukung bayi anda ke kedai untuk membeli produk ini.

Lakukan pembelian produk ni dengan Lazada dari hujung jari anda dan ianya akan sampai di hadapan rumah anda.

 

L’oreal Mythic Oil

Unboxing Box Of Joy Dari Lazada Malaysia

L’oreal Mythic Oil (for all types of hairs). Nice!

Mythic Oil dari L’oreal ni sebenarnya adalah salah satu produk profesional untuk penjagaan dan rawatan rambut. Ianya sesuai untuk semua jenis rambut.

Cara pembungkusan botolnya juga agak kreatif dan menarik perhatian.

Kalau berminat nak dapatkan produk terbaik dari L’oreal ni bolehlah beli di Lazada dengan pelbagai promosi menarik.

 

Logitech x100 Wireless Speaker

Unboxing Box Of Joy Dari Lazada Malaysia

Speaker tanpa wayar dari Logitech. Gempak!

Wireless speaker keluaran Logitech ni juga agak gempak. Mudah nak bawa ke mana saja.

Tak perlu dah wayar-wayar yang serabut tu semua sebab gajet ni boleh mainkan muzik dari smartphone anda melalui sambungan bluetooth saja. Canggih kan.

Boleh juga gantung dengan tali penggantung yang disediakan. Letak dalam toilet, menarik jugak ni.

Berminat dengan speaker canggih ini? Beli saja dari Lazada dengan harga promosi dan pelbagai pilihan warna seperti:

  • biru oren
  • ungu kuning
  • hitam
  • hijau cyan

 

SanDisk Ultra Dual Drive m3.0 64GB

Unboxing Box Of Joy Dari Lazada Malaysia

Flash drive dwi-sambungan. Canggih!

Dan antara produk yang paling canggih dalam Box of Joy ni adalah Dual Drive m3.0 dari SanDisk ni. Boleh disambung ke laptop dan juga smartphone android dengan port micro USB.

Dengan saiz memori sebesar 64GB, nak simpan fail mp3, movie dan gambar bersaiz besar pun bukan lagi masalah.

Saiz flash drive ini juga agak kecil dan mudah dibawa. Bolehlah sangkut bersama-sama kunci sebagai keychain.

Semestinya korang boleh dapatkan flash drive ini di Lazada dengan harga menarik dan menjimatkan.

_ _ _

Untuk pengetahuan sekarang ini LAZADA sedang mengadakan kempen Online Revolution dari tarikh 11.11 sehingga 12.12.

Dengan pelbagai promosi dan diskaun menarik, tawaran beli 1 percuma 1, penghantaran percuma dan banyak lagi, memang rugi jika korang melepaskan saja peluang membeli-belah dengan lebih penjimatan ini.

Unboxing Box Of Joy Dari Lazada Malaysia

Klik banner ni untuk ke laman kempen Online Revolution dari Lazada.

 

Dan seperti yang dijanjikan, korang boleh daftar sebagai pengguna baru dan gunakan kod diskaun di bawah ini sebelum membuat pembayaran untuk mendapatkan diskaun sebanyak 20%. Terbaik!

 

Cepat dapatkan tawaran hebat dalam artikel ini sebelum terlambat. Selamat membeli-belah!

(Visited 42 times, 1 visits today)

LIKE KAMI DI FACEBOOK