Mar 102015
 

(Promosi) Diskaun Pembelian Pewangi di Perfect Perfume

Dengan peningkatan pelanggan dan urusan jual beli pewangi yang tinggi, Perfect Perfume kini beroperasi 24 jam secara online lengkap dengan sistem pesanan atas talian yang memudahkan kedua-dua pihak sama ada penjual atau pembeli.

Kini anda tidak perlu lagi tunggu lama-lama untuk menghantar sistem pesanan ringkas SMS atau whatsapp kepada pihak Perfect Perfume yang mana akan memakan masa yang lama.

Dengan lawan web yang mesra pelanggan ini, anda hanya perlu pilih pewangi yang anda inginkan dengan menekan butan ‘Add to cart’ dan buatlah pembayaran seteleh selesai memilih. Bayaran pula boleh dibuat secara online melalui beberapa pilihan online banking seperti berikut:

  • Maybank2u
  • CIMB
  • BIMB
  • Public Bank
  • Hong Leong Bank
  • Ambank

Setelah bayaran siap dibuat, mereka akan memproses pesanan anda untuk proses penghantaran. Agak mudah bukan.

Ouh! Untuk menghargai pelanggan mereka, terdapat juga diskaun 10% ke atas setiap pembelian. Tempoh promosi diskaun ini akan berlangsung sehingga 31 Mac 2015.

LIHAT JUGA:  (Info) Kenapa Perfume Dan Minyak Wangi Reject Lebih Murah?

Bagaimana untuk mendapatkan diskaun 10% ini?

  1. Setelah anda memilih barang yang ingin dibeli, klik ‘shopping cart’ di bahagian atas laman web untuk melakukan urusan pembayaran
  2. Login/register menggunakan akaun facebook anda.
  3. Dalam laman senarai pembelian anda klik link ‘Do you have a Discount Code? Click here to redeem.’. Anda akan diminta untuk memasukkan kod diskaun.
  4. Masukkan kod berikut: HS01

Untuk sebarang masalah atau pertanyaan, bolehlah ke ruang chat yang disediakan di bahagian bawah laman web tersebut. Anda akan dilayan mesra oleh admin yang bertugas

Jadi, cepat-cepatlah terjah laman web Perfect Perfume dan belilah pewangi yang diinginkan dengan diskaun 10% sebelum terlambat. Sememangnya murah dan mudah. Terbaik!

(Visited 64 times, 1 visits today)

LIKE KAMI DI FACEBOOK