Mar 192015
 

(Kisah Sebenar) Kemalangan Babitkan Kereta Ferrari Zizan

Semalam heboh dengan satu penyebaran gambar kemalangan sebuah kereta Ferarri kuning yang dikatakan milik Zizan Razak. Gambar tersebut menunjukkan bagaimana remuknya kenderaan tersebut selepas terlibat kemalangan.

Namun Zizan sendiri menafikan kenderaan yang remuk tersebut adalah miliknya tetapi mengaku ada terlibat dengan kemalangan. Berikut adalah berita yang dikongsikan: 

KUALA LUMPUR: Pelakon dan pengacara terkenal, Mohd Razizan Abd Razak atau Zizan Razak yang heboh dikatakan terbabit dalam kemalangan di Putrajaya semalam berada di dalam keadaan selamat.

Perkara itu disahkan sendiri Zizan, 29 menerusi laman Instagram miliknya petang tadi.

“Salam semua…saya okay,” katanya menerusi keterangan yang tertera di gambarnya yang dimuat naik di laman sosial berkenaan.

(Kisah Sebenar) Kemalangan Babitkan Kereta Ferrari Zizan

Mengesahkan lagi kenyataannya itu, finalis kategori Artis Komedi Lelaki Popular dan Pengacara TV Lelaki Popular Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) 2014 ketika dihubungi menerusi aplikasi WhatsApp memberitahu dia sedang sibuk menjalani penggambaran sebuah drama berjudul Angin Cinta bersama aktres Umi Nazeera,

Sementara itu, sumber terdekat pelakon berkenaan memberitahu Zizan memang terbabit dalam kemalangan tetapi menafikan gambar kereta Ferrari kuning yang tersebar di internet itu adalah milik pelawak berkenaan.

“Memang Zizan terbabit dalam kemalangan sewaktu dalam perjalanan ke lokasi penggambaran tetapi kemalangan kecil saja. Hanya ada kesan calar. Tak adalah rosak teruk seperti dalam gambar yang disebarkan itu”.

“Gambar itu palsu. Lagipun sewaktu kemalangan itu berlaku, hari tak hujan. Dalam gambar itu, hari hujan,” katanya.

Siapa la yang tak bertanggungjawab sebarkan gambar yang agak remuk tersebut. Banyak betul fitnah di akhir zaman ni. Hati-hati..

(Kisah Sebenar) Kemalangan Babitkan Kereta Ferrari Zizan

Zizan bersama kereta Ferarri kuning milik beliau

(Visited 755 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Baby Gaga Breast Milk Ice Cream | Lady Gaga Marah Ada Kedai Guna Nama Dia

LIKE KAMI DI FACEBOOK