Jan 062015
 

Rupanya ramai artis yang cun ni ambil shaklee, kebanyakannnya ambil shaklee untuk kurus dan cantik..

Antara artis-artis yang mengambil shaklee adalah seperti:

  1. Erra Fazira
  2. Ayu raudhah
  3. Mizz nina
  4. Rita Rudani

Ikon negara pula:

  1. Tun Mahathir

Artis dan ikon negara ni semua bukanlah model shaklee, tetapi mereka menggunakan Shaklee kerana mereka percaya kepada kebaikan yang Shaklee berikan.

Jom tengok pula apa vitamin Shaklee yang mereka ambil: 

Rahsia artis cantik dan bertenaga dengan shaklee mizz nina

Mizz Nina: “Saya mengambil sejenis minuman kesihatan dalam bentuk susu……..selain itu, saya turut mengambil multivitamin, vitamin C dan ‘Zinc’ untuk rambut. Kadang-kadang saya akan mengambil vitamin ‘B-Complex‘. Saya adalah pengguna produk suplemen Shaklee.”

Sumber: Majalah sihat-cantik, 1 mei 2011, bil 163.Tajuk “MIZZ NINA, Lincah, Jelita & Mempesona”

Rahsia artis cantik dan bertenaga dengan shaklee tun dr mahathir

Tun mahathir: “5 cara mengekalkan kesihatan sehingga ke usia emas cara tun Mahathir:

  1. Tidak menghisap rokok

  2. Tidak minum arak

  3. Makan secara bersederhana

  4. Makan Multivitamin Shaklee

  5. Tidur secara mencukupi

Sumber: Rancangan ‘Segar’ TV3, Tahun 1997

Rahsia artis rita rudaini cantik dan bertenaga dengan shaklee

Rita Rudani: “Nak tau mcm mana saya jaga kesihatan saya? hari2 saya x boleh berpisah dengan benda2 ni (gambar shaklee)..da jadi bff dah..saya juga pentingkan kesihatan dalaman saya..yela kerja tak tentu masa..keluar lepas subuh balik tgh malam…semua kerja saya kena uruskan sorang2..supermom la katakan…:) so badan kena la cergas dan sihat dan bertenaga selalu..kalau mesin mommy rosak, semua benda x jadi..bila kita sihat luar dan dalam, nmpk awet muda laa kann chewahh….”

Sumber: Twitter photo RITRUD727

Rahsia artis cantik dan bertenaga dengan shaklee testimonial vivix (ayu raudhah)

Ayu raudhah: “Menyentuh mengenai makanan, Ayu kurang mengambil nasi dan snagat mengawal makan, Disebabkan berat bdanmudah naik, Ayu perlu mengambil jumlah makanan pada kadar sedikit. Selain mengawal pemakanan, saya turut mengamalkan minuman kesihatan iaitu Vivix Shaklee”

Sumber: Harian Metro online: 2/5/2011 

Banyak pilihan vitamin Shaklee ni, bukan untuk kecantikan sahaja macam artis, tapi juga kesigatan berpanjangan, tenaga, merawat kebanyakan masalah, menambah apa yang perlu ditambah (i.e: tambah susu, tambah berat badan, tambah anak:)) dan mengurangkan apa yang perlu dikuragkan )i.e: kurangkan kolestrol, kurangkan berat, kurangkan jerawat..etc)..Jom tengok pelbagai pilihan boleh didapati di sini..paling penting kat sini HARGA MURAH dan DAPAT FREE GIFT menarik lagi…

LIHAT JUGA:  Al-Fatihah untuk Yanie Mentor!

Pilihan Shaklee untuk anda:

  1. Set Menyusu Shaklee
  2. Set berpuasa Shaklee
  3. Set kanak-kanak shaklee
  4. Set gastrik shaklee
  5. Set kesuburan shaklee
  6. Set gemuk shaklee
  7. Set kurus shaklee
  8. Set kecantikan shaklee
  9. Semua produk shaklee
  10. Set berpantang shaklee
  11. Set hamil shaklee
  12. Set tekanan darah tinggi shaklee
  13. Set Tekanan darah rendah shaklee

Fuh..banyak lagi..tak tertaip di sini…just contact dealer ni, bagitau apa masalah anda, dia boleh suggest dan customise kan vitamin apa yang sesuai untuk masalah anda.

Nak order pun mudah saja, klik je SINI: ORDER ONLINE. Tiap bulan pula ada promosi yang berbeza-beza..Dapatkan promosi istimewa dari SAIDAH: 0147207131

 

Lagi best, blog ni bukan sahaja berikan anda info tentang produk Shaklee, tapi juga info kesihatan dan umum yang anda mungkin minati: INFO KESIHATAN DAN TIPS BERGUNA UNTUK ANDA

 

kereta sewa shah alam murah

Artikel ini ditaja dan dibawakan khas untuk anda oleh vitamin de royale.

(Visited 308 times, 1 visits today)

LIKE KAMI DI FACEBOOK