Sep 182014
 

Video kali ni agak win bagi admin. Sebab dah banyak kali admin jumpa pemandu kereta yang buang sampah dari kereta. Sampaikan ada sampah diorang tu nak kena admin. Geram gak tengok perangai hodoh camtu.

(Video) Penunggang Wanita 'Ajar' Pemandu Suka Buang Sampah

Dan di Russia, ada seorang penunggang motosikal wanita ni yang mana beliau memberi pengajaran dan balasan kepada pemandu kereta yang suka membuang sampah merata-rata keluar dari tingkap kereta mereka. Memang terbaik! Respek dengan usaha beliau! 

 

 

Ingatlah kita ni hidup menumpang di bumi Allah SWT. Allah dah bagi kita hidup tanpa sewa bulanan, kenapa kita tak mampu nak jaga. At least buanglah sampah dalam tong sampah.

 

P/s: Mungkin dapat benda free, jadi orang susah nak hargai. *Burn*

(Visited 26 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Animasi 3D Paling Sedih Dari Pelajar MMU

LIKE KAMI DI FACEBOOK