Jun 272014
 

But first, let me take a selfie! Mungkin itulah yang difikirkan pasangan warga emas yang sempat selfie selepas terbabit dengan kemalangan jalan raya.

(Berita) Pasangan Warga Emas Sempat Selfie Selepas Nahas!

Walaupun kenderaan mereka terbalik, namun wajah mereka tidak menunjukkan sebarang tanda trauma. Malah masih mampu mengambil gambar selfie. Cayalah atuk dan nenek ni. Sporting habes! 

 

Bel Air: Nampaknya tiada apa yang mampu menghancurkan kebahagiaan sepasang suami isteri yang berkahwin sejak 60 tahun lalu walaupun selepas mereka ditimpa kemalangan jalan raya.

Pasangan warga emas itu terselamat walaupun kereta mereka terbalik.

Tanpa menunjukkan rasa terkejut, mereka segera mencapai telefon bimbit dan bergaya untuk mengambil selfie sejurus selepas kejadian berlaku.

Kemalangan berlaku semalam Pesiaran Linda Flora kawasan kejiranan elit yang terkenal melalui siri komedi Fresh Prince of Bel Air pada 1990-an. Si suami dilaporkan memandu Honda sedan biru itu apabila ia terbabas dan jatuh di kiri jalan berhampiran pokok.

Kedua-dua pasangan ini bernasib baik kerana tidak mengalami sebarang kecederaan, namun si isteri terperangkap di dalam kereta manakala suaminya berjaya memanjat keluar.

Ketika menunggu bantuan, si suami yang berpakaian seluar sukan kelabu menaikkan seluar ke paras dada dan mengambil gambar dengan kereta yang terbalik sementara isterinya selamba di dalam.

Beberapa penduduk setempat yang melintas kawasan kemalangan termasuk jiran mereka berhenti untuk membantu.

Saksi Ryan Steinberg turut bergambar dengan berlatarbelakangkan kereta itu.

Kedua-dua pasangan ini dikatakan mempunyai semangat yang baik kerana mampu bergembira walaupun ketika menghadapi kesukaran. – Agensi

 

LIHAT JUGA:  (Video | Gambar) Kemalangan Ngeri Di Federal Highway

(Berita) Pasangan Warga Emas Sempat Selfie Lepas Kemalangan

(Visited 71 times, 1 visits today)

LIKE KAMI DI FACEBOOK