May 062014
 

*Geleng kepala*

Agak terkedu kami membaca laporan polis tentang nasi goreng yang dikatakan terlebih pedas ni.

(Gambar) Laporan Polis Tentang Nasi Goreng Terlebih Pedas

Mungkin beliau sebenarnya tak biasa makan pedas, jadi bila nasi goreng kampung tu ada rasa pedas sikit dan rasa pedas tu tak hilang sampai keesokan harinya, terus dia pergi buat laporan polis seperti di bawah ni:

 

(Gambar) Laporan Polis Tentang Nasi Goreng Terlebih Pedas

Tapi ada lagi yang kena lebih teruk. Mungkin sebab order nasi goreng nak pedas sikit. Sekali bila sampai, tudiaa baq hang. Cili melimpah sakan macam dalam gambar di bawah ni. Keh3..

(Gambar) Laporan Polis Tentang Nasi Goreng Terlebih Pedas

Macam-macam hal sekarang ni. Makin hari makin pelik. Adehh..

(Visited 116 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Kejam Gila Facebook Bagi Aku Captcha Perkataan Cina!

LIKE KAMI DI FACEBOOK