Apr 102014
 

Alololo manjanya abang viva pinky ni.

gambar abang viva pinky tunjuk isyarat lucah

Kena hon sikit dah angkat tangan tunjuk isyarat lucah. Takpe la bang. Dunia ni abang yang punya kan. Dan hari ni di laman sosial, satu Malaysia dapat tengok gambar abang. Semuanya mendoakan abang. Moga jadi pengajaranlah kat abang ni. Keh3..

Gambar brader ni sebenarnya dipost di facebook oleh mangsa isyarat lucah beliau. Ianya berlaku selepas brader ni kena hon. Berikut adalah perkongsian mangsa isyarat lucah berikut:

 

gambar abang viva pinky tunjuk isyarat lucah

gambar abang viva pinky tunjuk isyarat lucah

 

Relax la. Hidup ni sekali je. Rugi la hidup dengan perasaan negatif dan marah-marah je. Semua nak kita je yang hebat. Kita je yang menang. Kita je yang power tahap gaban. Dah dekat nak mati baru menyesal tak dapat nikmati kebahagiaan dunia yang banyak ni. Baru nak menyesal tak dapat buat banyak kebaikan dengan orang lain. Ruginya..

(Visited 74 times, 2 visits today)
LIHAT JUGA:  (video) SHUT UPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LIKE KAMI DI FACEBOOK