Nov 282013
 

Agak ternganga bila melihat video aksi pencuci pinggan ni.

vide pencuci pinggan paling laju tahap formula 1

Dengan laju mencecah tahap formula 1, beliau dikatakan mampu mencuci 50 biji pinggan dalam 10 saat. Bersih ke tak bersih ntah ler. Apa pun saksikan aksi mamat ni:

 

 

 

Berikut adalah temubual ekslusif bersama beliau:

FH: Hi. Bos. Sihat?

Beliau: Wokay saja. Kalau tarak sihat tarak kerja la ini macam.

FH:Suda barapa lama ini kerja?

Beliau: Tarak lama. Suda anam tawun karja. Mau kasi anak bini makan juga.

FH: U manyak laju ar basuh itu pinggan. Macam mana mau basuh cepat macam u? Ada tips?

Beliau: Ayoo tarak susah la. U basuh tiap-tiap hari mesti laju juga pigi. Lagi itu bini maaanyak malas, jadi kat rumah juga saya misti juga basuh pinggan. Itu pasal saya manyak laju.

FH: Itu macam ka? Berapa gaji u sebulan?

Beliau: Sikit saja. Tapi tarak bole bagitau orang juga. Nanti itu bos perut besar marah sama saya. Lagi itu dia manyak kedekut. Caitt!

LIHAT JUGA:  (Video) Bagaimana Kereta Lumba F1 Dihasilkan Di Kilang?

FH: Okay2. Tenkiu ar bos. Kincing bole. Vara tabole. kbye!

 

P/s: Temubual hanya rekaan semata-mata. Keh3..

(Visited 18 times, 1 visits today)

Comments

  1. Zikri Ahmad says:

    wahahaha… laju betul ni…
    tapi bakat camni mana jer boleh pakai…
    dapur jer la… cian ..hihihi


LIKE KAMI DI FACEBOOK