Oct 202013
 

Bagi anda ibu-ibu yang akan ataupun sedah bersalin, semestinya memerlukan banyak bahan bacaan sebagai penambah ilmu. Lagipun kita sebagai manusia banyak belajar dari pengalaman tak kisahlah sama ada pengalaman sendiri mahupun orang lain.

review blog superibu.com set bersalin shaklee

Jadi, kerana kita tiada pengalaman, eloklah kiranya jika kita meniti pengalaman orang lain. Disinilah blog Superibu.com diwujudkan dimana banyak artikel dan pengalaman menarik tentang bersalin, anak, pemakananan bayi dan pelbagai lagi info yang dikongsi bersama.

Sememangnya blog Superibu.com ini amat berguna bagi mereka yang tertanya-tanya tentang pelbagai persoalan sebelum melahirkan anak. Jadi bolehlah anda berkongsi dan menambah pengalaman di blog Superibu.com tersebut. Tak rugi..

Selain itu, pengguna blog Superibu.com ini juga adalah pengamal set bersalin Shaklee. Nak tahu apa kelebihan set bersalin Shaklee ni. Boleh baca senarai pendek di bawah ini: 

  • Proses bersalin menjadi lebih mudah
  • Badan lebih sihat dan tidak mudah rosak selepas bersalin (walaupun memperolehi anak ke empat)
  • Menghasilkan susu badan yang banyak
  • Bayi menjadi lebih sihat dan jarang sakit
  • Dan lain-lain lagi
LIHAT JUGA:  Ibadah Korban Online Dengan e-Qurban. Mudah & Cepat!

info via Pengedar Shaklee Malaysia menjual Set Bersalin Shaklee

Ni salah seorang pengguna Shaklee. Umur dah 50. Tapi nampak sihat dan muda lagi. Fuhhh..

shaklee set bersalin superibu vitaminibu

 

(Visited 35 times, 1 visits today)

Comments

  1. Salam Fitri.

    Harini last submission untuk entry task 1.
    InsyaAllah esok dah start task 2.

    Jom join, manatau ada rezeki nak dapat Iphone 5S :)

    1. FITRIHADI says:

      Salam kak. Maaf lambat. Sy dh terlupa pasal contest ni. Apa pun sy dh siapkan entry tersebut. Kalau tak layak sbb lambat takpe la. Mungkin takde rezeki kot :)

  2. PrettyBlossom says:

    Salam :)

    Terima kasih di atas entri dan selamat berjaya untuk task ke-2

    http://www.pretty0blossom.com/set-mengandung-shaklee-super-jimat/


LIKE KAMI DI FACEBOOK