Oct 062013
 

Assalamualaikum.

 

Bersempena dengan kedatangan Hari Raya Aidil-Adha, kami di Fitrihadi.com dan Print n’ Gift Zone ingin menganjurkan satu giveaway top-up raya. Ianya diharap dapat merapatkan hubungan di antara kami dan juga para pembaca sekalian.

giveaway topap raya

Hadiah untuk giveaway ini adalah berupa topup RM10 kepada 10 orang pemenang. Topup tersebut meliputi nombor Maxis, Celcom atau Digi.

Caranya mudah:

1. LIKE 2 akaun Facebook dibawah jika belum. Kami akan cek like anda di page-page tersebut jika anda terpilih.

2. Like entry ni dengan menekan butang like di bawah.

3. Komen ‘Saya dah join’ di ruangan komen di bawah. Pemilihan pemenang akan ditentukan diruangan komen di bawah.

Dan tunggu pengumuman selepas tarikh tutup nanti. Itu sahaja. Tarikh tamat adalah pada 14 Oktober 2013 jam 11.59 malam. Penyertaan selepas tarikh tamat atau tidak lengkap tidak akan dilayan. 10 pemenang bertuah akan dipilih secara rawak dan diumumkan pada keesokan hari iaitu 15 Oktober 2013 di entry ini.

LIHAT JUGA:  Senarai Pemenang Kontez Dialog Kelakar. Tahniah Diucapkan Dan Terima Kasih Kepada Semua Yang Join!

Kami akan menghubungi pemenang melalui email yang digunakan untuk anda meninggalkan komen. Jadi pastikan email anda betul dan tepat. Top-up akan diberikan selepas pemenang memberikan nombor telefon untuk ditop-up.

Semoga raya kali ini lebih bermakna buat kita semua. Selamat Hari Raya Aidil Adha diucapkan…

 

*Print And Gift Zone adalah sebuah Syarikat Advertising And Printing yang berdaftar. Jika ingin menempah banner, kad kahwin, kad nama, t-shirt dan lain-lain lagi dengan harga yang berpatutuan bolehlah menghubungi 06 2315 926 (waktu pejabat) atau hantar saja message di facebook mereka.

(Visited 11 times, 1 visits today)

Comments

  1. Zik says:

    sapa yang tak nak topup free kan.. semoga berjaya… dan cepat2 yang lain …

    1. FITRIHADI says:

      Ha’ah betul tu. join la sekali :)

  2. zulfaqar says:

    Saya dah join

    1. FITRIHADI says:

      Thanks sebab join :)

  3. Nur Atikah says:

    Saya dah join.
    Randomly la pick me yang gila contest ni. hehehe

  4. Maisarah says:

    Saya dah join… dah join.. dah join….. lalalalalalalala….

  5. Ki To says:

    ‘Saya dah join’

  6. yusri says:

    Macam mana pihak admin detect like melalui emel ya. Apa pun Saya dah join.

  7. Nik Ainaa says:

    SAYA DAH JOIN !! hehe :D


LIKE KAMI DI FACEBOOK