Jul 082013
 

Adehh..

Inikah generasi remaja muslimah kita? Baru seminggu couple dah buat video untuk future hubby dan janji sampai mati.

video ucapan muslimah future hubby seminggu janji sampai mati

Tudung dah ok. Gaya muslimah dah ada. Tapi bila dah bagi ucapan couple-couple ni rasa tak patut la pulak. Tengok la video ni: 

 

 

P/s: Rugi pakai tudung kalau akhlak tak menggambarkan seorang muslimah sejati. Rugi pakai tudung tapi kapel sana sini. Rugi pakai tudung tapi keluar berdua pegang tangan macam suami isteri. Belum kahwin, belum abis belajar dah janji yang tak pasti kononnya sampai mati. Last-last nanti kecewa menangis dalam bilik sorang diri. Cukup-cukuplah sampai disini..

(Visited 41 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Panas) Normal Ke Lelaki Raba-Raba Lelaki?

Comments

  1. Nak bet? Budak hingusan macam ni tak sampai sebulan dah break off. Caya lah. HAHAHAHA. cinta monyet je ni :D

    1. FITRIHADI says:

      Erm ntah la. Budak2 zaman sekarang. Bercinta bagai nak rak. Pelajaran ntah ke mana. Adeh..

  2. fina fento says:

    Katanya adik ni aktif berpidato. Kalau mengacara best budak ni. Sayang seribu kali sayang. Salah langkah :\

    Takpa, belum terlambat. Masih boleh bangun dik.

  3. mbiakbait says:

    baru ni aku tgk video ni.. sblm2 ni parodi je aku layan… kah3… aku kapel dgn bini aku punya la lama xpernah pon buat mcm tu… puiiii… mcm haram je aku tengok.. kah3… tp aku doakan le semoga korang tu kekal di dunia akhirat…


LIKE KAMI DI FACEBOOK