Sep 182012
 

Erm kecoh di page Anak Perlis bila seorang gadis ni kutuk Perlis mengatakan negeri tersebut panas macam neraka.

 

perlis negeri terpanas di Malaysia

 

Katanya, dia sedang belajar di salah sebuah universiti di utara dan dia tak tahan dengan suhu Perlis yang agak panas. Cuba baca entry beliau ni: 

 

gadis kutuk perlis panas macam neraka

 

Nampakya dia dah padam semua entry dalam blog dia. Dan terbaru dia meminta maaf di facebook.

 

gadis kutuk perlis panas macam neraka

 

Apapun aku sebagai rakyat jati negeri Perlis agak terasa dengan statement puteri lilin ni. Selama ni Malaysia ada salji ke? Apa dia tak pernah rasa panas ke tinggal kat Malaysia ni. Syukurlah dengan nikmat-Nya. Bukan merungut tak tentu pasal. Last-last, siap orang buat page “kami mohon Aleyarkk minta maaf kepada rakyat Perlis” khas untuk dia…

 

Apa pendapat anda? Anda sokong ke statement dia ni?

 

P/s: Malaysia memang hot. Orangnya hot. Perasaan orangnya pun hot. Sampaikan ais krim pun boleh buat goreng. Betul-betul hot ar. Kan? :)

LIHAT JUGA:  (Gambar) Proton Satria Neo Plat Nombor WWW1 Sultan Johor

 

(Visited 59 times, 1 visits today)

Comments

  1. Blog Sensasi says:

    hot…memang hot……..kat mana2 pun panas di mesia nih……dah minta maaf tu kira ok la …budak2 lgi gitu la emo nya

  2. nur hidayah says:

    panas ni la sebenarnya lagi best dari sejuk..like seriously. kalo sejuk ape pon takleh buat.

  3. bro orang perlis ka? sama la kita.
    ala budak xmatang ni xyh belajaq kt perlis pon xpa. buat jatuhkan gred UniMAP yg semakin mantap je. huhu.
    Ainan Tasnim yg study kt Perlis tu pon xkomplen apa pon. Siap bley karang lagu jd hit kt radio lg. cool je.

  4. bobby says:

    haha… seriously?? mcm budak2 perangai sorang2…

  5. akubiomed says:

    Mangga harum manis Perlis manis.:-)

  6. kopie biru says:

    kat neraka lagi hot… lalala..

  7. Reena says:

    Cakap macam gini, macam dia lahir dekat UK je gamaknya. Tengok rupa sama je macam orang Malaysia. Tak nampak pun kacukan mek saleh ke. Hehehe… Budak-budak memang hati cepat panas kot :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK