Sep 112012
 

Perghh sampai terbalik kereta Perodua Kancil ni dilanggar oleh Nissan Skyline R35. Gambar kemalangan ni dipercayai berlaku di Johor.

 

gambar perodua kancil dilanggar nissan skyline r35

 

Kesian pada yang baru belajar memandu tu. Mesti trauma nak bawak kereta. Yang pandu Skyline tu lagilah kecewa. Rosak bumper depan. Tapi takpe. Mungkin sekolah memandu tu boleh cover.

 

Lagi gambar di bawah! 
gambar perodua kancil dilanggar nissan skyline r35

 

 

gambar perodua kancil dilanggar nissan skyline r35

 

 

gambar perodua kancil dilanggar nissan skyline r35

 

 

gambar perodua kancil dilanggar nissan skyline r35

 

 

gambar perodua kancil dilanggar nissan skyline r35

 
gambar perodua kancil dilanggar nissan skyline r35

 

Berhati-hati semasa memandu.. #YOLO

(Visited 139 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Kereta Dipandu Secara Merbahaya Melawan Arus

Comments

  1. bobby says:

    mari kita bt spekulasi cmna kejadian ni bleh berlaku~~:D

  2. syazariya says:

    memang kat jb. jalan baru… hmm… tak nyabo le tu…sabo je la… kesian orang yang baru blaja kete tu…tapi, dia wat pe kat c2?


LIKE KAMI DI FACEBOOK