Sep 242012
 

Agak ngeri bila melihat gambar kemalangan ngeri yang membabitkan 3 buah lori, 3 buah kereta dan 3 buah motosikal di simpang MITC Melaka ni. Ianya berlaku pada jam 3.45 petang tadi.

 

gambar kemalangan simpang mitc melaka lori kereta motosikal

 

Eksiden tersebut menyebabkan kesesakan di seluruh jalan sekitar MITC, Melaka. 3 mangsa dikatakan maut manakala dua lagi mengalami kecederaan yang serius.

 

Lagi gambar dibawah! 

gambar kemalangan simpang mitc melaka lori kereta motosikal

gambar kemalangan simpang mitc melaka lori kereta motosikal

gambar kemalangan simpang mitc melaka lori kereta motosikal

gambar kemalangan simpang mitc melaka lori kereta motosikal

gambar kemalangan simpang mitc melaka lori kereta motosikal

gambar kemalangan simpang mitc melaka lori kereta motosikal
Persimpangan trafik sememangnya bahaya walaupun lampu trafik adalah hijau. Nasihat untuk saya sendiri dan anda semua: berhati-hatilah semasa memandu atau semasa menunggang motosikal.

(Visited 121 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (4 Gambar) Nostalgia Tun Dr Mahathir Bersama Anwar Ibrahim

Comments

  1. ZYASH says:

    Tadi pun geng bebudak rumah siap berenti ngk… sampai nak dekat pukul 6 lah jugak…. Seram’y///

  2. kartikel.com says:

    takziah buat keluarga mangsa.

  3. Amat sedih apabila melihat kemalangan jalan raya berlaku setiap hari.

    Menjana Pendapatan Dengan Rumah Lelong

  4. hety says:

    huh..ngerinya tengok..takziah kpd yang terlibat dan hrp2 ianya tdk berlaku pd kita semua.

  5. klANA says:

    ngerinya.. mintak dijauhkn!

  6. […] Simpang MITC, Ayer Keroh, Melaka  Hot News  Add comments Nov 192012   Dulu simpang MITC, Ayer Keroh Melaka ni jem sebab berlaku kemalangan. Tapi hari ni ramai terkandas sebab banjir […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK