Sep 132012
 

Fakta ke auta? Kalau Kementerian Pelajaran Malaysia sendiri yang mengesahkan ini adalah garis panduan untuk mengenali simptom gejala gay dan lesbian, maka boleh percaya kot.

 

panduan mengenali simptom gay lesbian kementerian pelajaran malaysia

 

 

Artikel ini telah diedarkan kepada ibu bapa dalam satu seminar supaya mereka dapat mengesan gejala tersebut dalam diri anak-anak mereka. Cuba tengok panduan yang diberikan berikut: 

 

 

panduan mengenali simptom gay lesbian kementerian pelajaran malaysia

 

[ sumber: freemalaysiakini ]

 

Jadi apa pendapat anda? Setuju? Atau ini hanya perkara biasa dalam hidup anda? Bincang-bincangkan…

(Visited 87 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Fakta) Jenama & Syarikat Yang Menyokong Israel Tahun 2012

Comments

  1. topo says:

    ada link sumber tak petikan tu ko ambil dari mana? Web MOE ke?

    1. FITRIHADI says:

      ouh lupa nk letak sumber.. aku dah letak link sumber tu. bacalah..

  2. Ali ridha says:

    Gambar kt atas tu contoh je kan.

    1. FITRIHADI says:

      A’ah tu contoh je. Menunjukkan diorang berpakaian camtu tak semestinya diorang gay.. haha

      1. Ali ridha says:

        setahu aku lah, c.ronaldo tu
        kaki perempuan…..tak kan
        die jadi Gay pula.


LIKE KAMI DI FACEBOOK