Aug 072012
 

Layan gak bila tengok video terbaru sambil menyanyikan lirik lagu anak kampung nyanyian One Nation Emcees dan Jimmy Palikat ni.

 

video klip lirik lagu anak kampung jimmy palikat one nation emcees

 

Jom tonton dulu video klip lagu ini di bawah! 

 

 

Lirik:

 

Memang aku ini anak orang miskin

Tiada apa-apa yang dapatku berikan

Engkau memang cantik

Memang tidak padan dan tidak sepadan

 

Aku anak kampung tiada pelajaran

Kuli-kuli sahaja memang tidak padan

Cute bah kau itu

Ramai yang tergoda lagi yang jelita

 

Chorus:

Tiada keretaku bawa kau jalan-jalan

Rumahku pun tiada, ada pun bapa punya

Apa lagi belanja mau bayar berian

Kahwin sama kamu

Bukannya ku tidak suka sama kamu

Tapi aku takut hidup kau kan sengsara

Kerna aku cinta aku lepaskan kau sama orang lain

 

Kita masih muda masih ada masa

Janganlah kau cari gadis macam saya

Engkau memang cantik

LIHAT JUGA:  (Video Klip | Lirik Lagu) Penakut - Yuna

Nanti kau menyesal tiada guna

 

Anak kampung ku anak kampung

Tidak padan tidak sepadan

 

Hey si gadis yang manis

Ku simpan duit sampai perut kempis

Kalau da cukup kita renjis-renjis

Jangan kau nangis menu kita ikan bilis

 

Sia sanggup buat apa saja

Siang malam overtime kerja

Laman facebook nda sempat buka

Ndamau kau sedih dan kecewa

 

Jangan kau sedih sabar kau gia

Nanti kereta, rumah, ku buat kau bahagia

Bukan undur diri belum bersedia

Kau tunggu saja odoi gia

 

(Chorus)

 

Engkau masih muda, cantik lagi menawan

Janganlah kau cari lelaki macam saya

Engkau memang cantik

Nanti kau menyesal tiada guna

(Visited 77 times, 1 visits today)

LIKE KAMI DI FACEBOOK