Aug 112012
 

NSFW! Maaf kalau gambar ni agak seram bagi anda.

 

gambar labah-labah masuk telinga wanita

 

Dipendekkan cerita labah-labah ni masuk ke dalam telinga seorang wanita yang tengah tidur dan ‘tinggal’ dalam tu selama 5 hari. Tak pasti apa yang menarik minat labah-labah tersebut untuk tinggal di dalam telinga wanita China tu. Mungkin tahi telinga banyak kot atau mungkin ada kutu untuk dimakan.

 

Selepas 5 hari wanita tersebut mengadu telinga beliau gatal dan terus ke hospital. Doktor yang memeriksa telinga wanita tersebut terkejut dengan penemuan serangga tersebut.

 

gambar labah-labah masuk telinga wanita

 

Fortunately for the woman, there was some good news – doctors told her the problem would have been far worse if she had tried to scratch it.

 

At first the medics planned to use tweezers to grab the spider and pull it out – but they were worried that creature might bite the patient.

 

Instead, Dr Liu Sheng and his colleagues poured a saline solution into the ear and waited for the spider to leave on its own.

 

Fortunately, it didn’t lay any eggs…

 

LIHAT JUGA:  (3 Gambar) Perut Semut Yang Lutsinar & Warna Warni

[ artikel via Dailymail ]

 

Bayangkan kalau labah-labah tu gigit atau bertelur dalam telinga tu. Bayangkan saja dah meremang bulu roma. Erkk..

 

P/s: Rasanya ramai yang takut nak tidur lepas baca artikel ni…

(Visited 34 times, 1 visits today)

Comments

  1. fina fento says:

    bayangkan je pun dah seram. macam mana lah agaknya org yg alaminya tu..

  2. akubiomed says:

    Hui ngeri kalau labah-labah masuk didalam telinga. Kalau digigit jadi spiderwoman tak apa juga. :-)

  3. ayub says:

    Bang, labah-labah bukan serangga.

    1. FITRIHADI says:

      ouh dah cek.. memang bukan serangga.. abis nak panggil apa ek?? hehe

      1. ayub says:

        Panggil je binatang..hehe

  4. mesti cosy gile dlm telinga tu. tu yg xnk kluar tu. huhu

  5. titan says:

    dia nak tumpang tido aje tu..


LIKE KAMI DI FACEBOOK