Aug 102012
 

Apa masalah mamat bernama Johari Pain ni? Beria-ia dia nak kerat anu dia kalau Pandalela menang pingat malam semalam.

 

Dan dipendekkan cerita Pandelela Rinong menang pingat gangsa dalam acara 10M platform semalam. Haaa camner tu??

 

johari pain kerat kote malaysia menang pingat

 

Lepas ni mamat ni mesti tutup akaun facebook dia. Pastu memang kena lauk ar seumur hidup dia. Keh keh keh

 

P/s: Lain kalau jangan nak berjanji untuk sesuatu yang tak pasti…

(Visited 104 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Aksi Dalam Video Muzik Paling Sengal Abad Ni! Heehee

Comments

  1. mr.pingu says:

    org paling bodoh la abad ini haha hilang la anu ko kerat2!!

  2. Opocot says:

    siap masuk sinar harian cerita mamat ni..memang kenduri besar-besaran la ni..haha..

  3. sabree hussin says:

    bila entah dia nak tunaikan janji tu

  4. orangletrik says:

    mesti hidup dalam tekanan budak neh.

    itu la.. fikir dahulu sebelum bercakap/menaip

  5. razz says:

    frust sebab dia tak kerat bebetol…
    kalau kerat bebetol boleh buat live kat tv..
    wuhuuuuuuuuu

  6. janji ditepati ni..hehe

  7. norm says:

    entah entah dia dah jadi Johana..dah potong kot :p ni pulak nanti jadi isu tukar jantina..


LIKE KAMI DI FACEBOOK