Jul 152012
 

Cool! Kan best kalau setiap like yang kita dapat di Facebook bersamaan $1 dolar dan terus dimasukkan ke dalam akaun bank kita.

 

video 1 like 1 dollar

 

Yang bestnya mamat ni boleh travel dari Belgium ke Hawaii dengan poket kosong. Tapi dengan bantuan like dari kawan-kawan dia, 1 like dia akan dapat $1, misi beliau berjaya! Cayalah! 

 

 

 

 

Tujuan video ni adalah untuk membuktikan kad kredit Balgian Bank AXA yang dia guna tu boleh pakai di luar negara. Bank tu lah yang sponsor duit ke dalam akaun dia mengikut jumlah like di FB.

 

P/s: Lagi satu cara nak kaya melalui FB boleh cuba Facebook Logout. Keh keh keh

Comments

  1. tips says:

    kalau saya buat, lepas tak balik Pahang??

    *lagi best kalau pound sterling… hoho!

  2. Cikgu Hairul says:

    Pemurahnya la bank itu. Dah terlebih duit agaknya.

  3. Epoi Lan says:

    1 like = 1 dinar lg best..dirham pun ok jgk.