Jul 102012
 

Semalam gempar Kejadian Amuk Di JPM Putrajaya.

 

Dan pagi ni sebuah akhbar tempatan melaporkan lelaki tersebut adalah blogger tempatan. Bila aku search baru aku tahu bahawa si mati adalah blogger yang menggunakan nama JAYA NEGARA.

 

blogger jaya negara amuk di jpm putrajaya

 

Boleh dikatakan blog beliau agak berat dan kadangkala agak memeningkan kepala untuk dibaca. Antara post-post beliau adalah berkaitan dengan hal politik, negara, agama dan pelbagai lagi isu berat. Dan jika diteliti beliau agak ekstrem dalam penulisannya.

 

blogger jaya negara amuk di jpm putrajaya

 

Lelaki tersebut juga dipercayai mendakwa dirinya Imam Mahadi.

 

Ermm ntah la.. Apa nak jadilah dengan dunia sekarang ni. Macam-macam benda pelik yang berlaku…

(Visited 32 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Takziah) Adik Ahmad Adam Syukri Meninggal Dunia. Al-Fatihah

Comments

  1. tips says:

    orang Melayu?
    pakai baju le!!!

  2. apekah rasionalnya disebalik semua ni?

  3. zool says:

    tapi apa motif diserang JPM tu?? Mesti ada sebab disebaliknya

  4. fina fento says:

    Apa la motif arwah buat macam ni.

    Lama rasanya tak berkomen di sini.

  5. dia dah memang nekad nak mati nie.

  6. rosmaisara says:

    jap…dia dah mati ke?

  7. akubiomed says:

    Oh tidak sangka arawah juga seorang blogger.

  8. phreak-id says:

    Blog dia memang berat lagi memeningkan kepala. Apa agaknya yang ada dalam pemikiran dia masa buat entri2 tu.. tak faham akau

    Terbaru >Siapa Lelaki yang Neelofa Peluk Rapat Tu? >Astro On-The-Go, Take Astro With You, Wherever You Go >Makan Budu, Anda Jadi Kuat

  9. darahpejuang says:

    patutla dia jdi mcmtu..dia follow blog illuminaty jugak..padanlh…

  10. Entah ape la yang dia ni cuba nak buktikan… tak faham

  11. menuntut ilmu tanpa guru sebenar, last2 jd cmni. smo nk berpandukan kepada ‘ustaz.com’ dan sumber2 yg ntah btol atau tidak di internet ni.


LIKE KAMI DI FACEBOOK