Jun 152012
 

Thanks Izzat Frescazz for the video.

 

Cubaan terjun bangunan ni berlaku di pangsapuri Emerald Residence di Bukit Beruang, Melaka. Baru je berlaku pagi Jumaat tadi.

 

video cubaan bunuh diri terjun bangunan emerald park melaka

 

Tak pasti apa puncanya cubaan bunuh diri ni dan tak pasti juga siapa yang terlibat tu. Adeh… 

 

 


(Visited 37 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Lelaki India Rompak & Pukul Penjual Wanita Guna Besi

Comments

  1. rosmaisara says:

    ini yang kecoh kat facebook.ada kawan mmg tinggal kat situ, dia kata minah ni ada masalah dgn boyfriend…hmmm

  2. zer says:

    may allah bless us all

  3. Hari ini ada keluar berita mengenai gadis ini.

  4. Observasi says:

    Someone in the Video said “Lompatlah!”. Ini ke cara kita handle situasi? Support yg salah?
    The police stopped her. At least someone is doing the right thing.

  5. klANA says:

    ramainya penonton, siap tepuk tangan lagi.. hehe

  6. jejaka melayu says:

    cam bodoh je..
    da nk bnuh dri 2 trus trjun jala..
    watpa bsing2 n ambk phatian org..
    kan bgus trus trjun..haha

    1. am melaka says:

      muahaha that rite bro..
      terjun je trus..
      xda mgganggu ktntraman jran2..
      n xda la nysahkan ssape nk pjuk
      ni x, sje je nak tarik phatian kan..
      cam sial je..

  7. zek says:

    hargailah nyawa yg allah dh bagi. susah payah hidup selama ni lps tu nk ditamtkan ngan cara yg sia2..


LIKE KAMI DI FACEBOOK