Jun 162012
 

McDonalds nak bagi kupon diskaun untuk anda semua. Tapi coupon ini hanyalah untuk Sausage McMuffin with Egg dengan harga diskaun RM2.50. Harga asal adalah RM4.90.

 

kupon diskaun mcdonalds sausage chicken mcmuffin with egg coupon discount

 

Sebelum nak guna kupon (ada di bawah sekali) tersebut, ada syaratnya iaitu: 

  • Cetakan berwarna, hitam/putih atau photocopy diterima (tunjuk MMS, dalam iPhone tak main ar. hehe!)
  • satu kupon penebusan hanya untuk seketul Sausage McMuffin with Egg
  • sah dari 18 Jun hingga 24 Jun 2012, dari jam 4 pagi hingga 11 pagi.
  • penebusan maksimum hanyalah 4 kupon untuk seorang dalam satu resit
  • sah untuk semua restoran Mcd kecuali di Genting, dan di lapangan terbang
  • Tidak sah untuk McDelivery
  • Sah sehingga kehabisan stok. Cepat sebelum terlambat!
  • Tidak sah dengan mana-mana promosi yang lain
  • ada hak untuk tukar produk lain tanpa notis

 

 

Jadi, sebelum pergi kerja tu, kalau rasa nak tukar selera dengan penjimatan boleh ar print discount coupon di bawah. Satu family, satu office boleh makan!

 

LIHAT JUGA:  REVIEW: KFC Wasabi Rice Wrap Berbaloi Ke?

kupon diskaun mcdonalds sausage chicken mcmuffin with egg coupon discount

[ PDF | big size ]

 

Selamat bersarapan!

(Visited 29 times, 1 visits today)

Comments

  1. nice. thanks for sharing, bro. jimat sket mkn mendalah ni je. bley diet. haha


LIKE KAMI DI FACEBOOK