May 112012
 

Firstly, aku mintak maaf sebab tak sempat share video ibu pukul bayi tu sebab aku jadi blur. Napa ada spesies camtu ek?

 

Aku memang sensitif sikit kalau tengok video kekejaman ni. Tapi aku tetap ikuti perkembangannya. Si ibu for sure dah lama kena penjara. Tapi si perakam ni kesal bila ramai pihak mengatakan dia bersubahat dalam video kekejaman tersebut.

 

penjelasan perakam video bayi di pukul ibu

 

Apa pun jom ikuti penjelasan beliau tentang rakaman videonya itu… 

 

 

(Visited 27 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Berita) Budak Jatuh Dari Tingkat 3 Mid Valley Megamall

Comments

  1. Lelaki Kacak says:

    kesian dekat akak ni..xpe akak sekurang-kurangnya akak dah berjaya bawa manusia yang tidak berhati perut ni ke muka pengadilan..

    ps : 18bulan?kejapnye..pape pun smoga ibu budak tu bertaubat la..tu yang sebaiknye..

    1. awek cun says:

      aq sbnrnya geram gak la kt akak nie…npe dia just ckp jew mse tgk pempuan x bhati perot tu pukul budak tu..npe x halang or x amek je budak tu kuar…then, terus g wat report..npe x tolong budak tu…menangis aq tgk vdeo tu der..mmg dasar manusia yg berhati lbh teruk dr binatang!!!!!!!
      tp ape2pom thanks tuk akak nie gak coz berjaya bwk pempuan gler tu ke muka pengadilan..

  2. Hanif says:

    betul ke akak ni….


LIKE KAMI DI FACEBOOK