May 082012
 

Macam tak caya bila tengok video pelajar di China ni ambil cecair tambahan intravenous (IV) atau asid amino supaya badan dan minda kekal segar semasa belajar menghadapi peperiksaan. Patutlah mereka antara golongan yang bijak di dunia ni.

 

Nice tips. Tapi sanggup ke kita nak cuba?

 

 

(Visited 4 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Gadis Jatuh Dalam Lubang Sedalam 20 kaki di China

Comments

  1. akubiomed says:

    Sampai begitu sekali infuse cecair ke dalam badan untuk kesegaran.

  2. Lelaki Kacak says:

    kalau tidor kan lagi best tuk rehatkan otak..

    tapi mungkin persaingan antara student dekat sana hebat sangat smpai terpaksa guna cara macam ni..


LIKE KAMI DI FACEBOOK