May 072012
 

Cool video syncing iPhone tanpa wayar ni. Bayangkan korang nak pindahkan file tanpa perlu connect ke komputer menggunakan USB cable.

 

syncing iphone tanpa wayar

 

Apa yang korang perlu buat hanyalah drag file yang korang nak copy paste ke arah iphone anda. Canggih kot! 

 

 

 

 

Tapi sejak kemunculan iCloud ni, tak releven kot cara kat atas tu. Keh keh keh..

 

 

***(Free) iPhone Wallpaper Bertemakan Tron Legacy

(Visited 15 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Pengalaman Memakai Google Glass

Comments

  1. akubiomed says:

    Setahu saya iCloud semuanya fail akan sync secara automatik dan pengunaan wayar adalah untuk caj. Sekarang ini pun sudah caj set yang wireless.


LIKE KAMI DI FACEBOOK