Apr 102012
 

Aku rasa dah ramai yang tengok video persembahan Yuna dalam rancangan bual bicara Conan O’ Brien ni.

 

video yuna conan brien

 

Tapi, aku tetap nak share sebab ada ramai lagi belum tengok. Spread the love! 

 

 

 

Actually Yuna dah banyak muncul dalam pelbagai show di barat. Kita je yang tak tahu. Mungkin sebab Conan ni famous then barulah video ni jadi viral kat Malaysia sampai kecoh ada perang dalam ruangan komen video tersebut. Adoi…

(Visited 31 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Hiburan) Lari - Inikah Running Man Versi Malaysia?

Comments

  1. akubiomed says:

    Yuna sudah mula menebusi pasaran antarabangsa. Ahmad Dhani dari kumpula Dewa 19 pernah berkata Yuna antara artis Malaysia berbakat besar.


LIKE KAMI DI FACEBOOK