Apr 022012
 

Agak teruk keadaan dalam video selepas letupan bom di Hotel Lee Garden Plaza, Hat Yai, Thailand ni.

 

Video Keadaan Selepas Letupan Bom Di Hat Yai Thailand

 

Tragedi ini mengakibatkan seorang rakyat Malaysia mati dan 27 lagi rakyat Malaysia cedera termasuk 11 mengalami kesan terbakar yang serius.

 

 

 

 

[ Video via harian metro ]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  10 Responses to “(Video) Keadaan Selepas Letupan Bom Di Hat Yai, Thailand”

  1.  

    Wuu..bulan 11 thn lepas p Hatyai tiap – tiap malam jalan area situ sebab banyak kedai – kedai kat sepanjang kaki lima area situ. Pastu pulut mempelam & pulut ayam tersedap kat situ pun ada kat situ (menurut tour guide dan diakui oleh separuh dari peserta rombongan)

    Takutnya..

  2.  

    kejadian seperti ini yg melumpuhkan industri pelancongan.Dah tawar hati nak ikut kawan makan angin di sana.Tak pasal-pasal kena bom,huhu

  3.  

    Makin kerap letupan berlaku di selatan Thailand.

  4.  

    buat apa nak pergi melancong kat sana,dkt malaysia brg pun banyak murah,kalau nak sembahyang masjid pun banyak(islam),kuil pun banyak(bukan islam),makanan pun dijamin halal 100%.Hidup malaysia.

  5.  

    bru blek cuti ke hatyai, n stay kt regency..dekat ngn plza lee garden tu…berdegup rse jantung ni bila kate ade letupan…

  6.  

    krismas tahun lepas p cuti kat sana. Mlm2 lepak kat depan tu sambil pekena teh hijau tarik..Org umah p shopping kat shopping complex depan tu jugak. Wacoal murah giler setengah harga lak..original..Mmg meriah..Lps tu sekeluarga p massage kaki…Rasanya Kali pertama dan terakhir kot p jln2 sana.

  7.  

    huhu, tak pernah tahu laa plak, bukak blog nie jer baru dgr citer pasal benda nie :D

    papepun doakan selamat kepada semua yang kurang bernasib baik

  8.  

    I was at the location. Syukurlah kitorang tangguh lunch kejap. Sebab kejadian pun jadi dalam pukul 1 waktu tempatan. Kalau tak, kitorang satu family pun tersenarai jadi mangsa. Masa jalan nak pergi restoran dekat-dekat situ, ingatkan cuma ada kebakaran biasa ja. Tak lama lepas tu baru tahu ada bom. I’ve the video.

  9.  

    pergh….just come back from hatyai..going there on 1 february 2012 aritu…ms stay kat hatyai mmg selalu lalu kt depan lee garden tu..org kat sane heboh kate lee garden tempat complex diorg yang paling superb la kat sane…ish….naseb baik lah panjang umur..syukur alhamdulillah..tobat x nak pegi sane dah..

  10.  

    wah!! takutnya.. sebab itulah ibu aq cakap usah melancong ke negara bergolak itu.. bahayaa..

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>