Apr 042012
 

Dah masuk bulan April. Dan minggu ni adalah minggu mid-term exam untuk Universiti aku. Busy sikitlah. Tapi apa pun ada gak masa nak update blog. Hehe.. Insyaallah Jumaat ni aku free dah boleh aktif cari bahan untuk blog ni. Dan minggu depan aku cuti! Yeah!

 

thank you

 

Entry ni actually nak update pasal top commenter pada bulan Mac 2012. Dan inilah wajah-wajah mereka yang rajin komen kat blog aku. Thanks diucapkan kepada semua!

 

 

 

 

Balik kampung nanti, aku ingat nak beli t-shirt 5 helai dan buat giveaway. Nanti dah ada barang, baru aku hebahkan giveaway tu. Actually aku baru dapat cek Nuffnang beberapa minggu lepas. So nak kongsi sikit dengan korang.

 

LIHAT JUGA:  Anugerah Bintang Hijau Untuk 3 Blogger Terbaik | Artis Jemputan; Rebecok Black

That’s it. have a nice day :)

(Visited 2 times, 1 visits today)

Comments

  1. akubiomed says:

    Kalau ada give away menarik sedikit. Ada sedikit buah tangan. :-)

  2. Bagus blog ini.. Rajin bagi giveaway..hehehe

  3. hafizaiman95 @ fizs says:

    wah.. name tersenarai di tempat kedua.. nak tanyer, widget commentator ni hanya utk wordpress jer ke?? kalau blogspot bole guna, nak pakai jugak.. utk beri pghargaan kepada pengomen blog sy..

  4. Cik Myra says:

    wow! ada jugak nama aku tersenarai! ingat nak bagi t-shirt kat top commentator, baca dua kali rupanya baru nak beli =)


LIKE KAMI DI FACEBOOK