Apr 112012
 

Tahukah anda apakah bahan kandungan ‘pelik’ yang dibenarkan dalam Maggi? Kalau tak tahu, sila rujuk fakta infografik di bawah!

 
fakta infografik bahan kandungan pelik dalam maggi
 

Mungkin sebab inilah kita tak digalakkan untuk makan maggi secara kerap. Semoga bermanfaat!

(Visited 190 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Fakta) 5 Perkara yang korang Perlu Tahu Tentang DOMO KUN

Comments

  1. sis92 says:

    ish seramnya..nasib baik dah puasa megi

  2. akubiomed says:

    Walaupun begitu ia tetap sedap dimakan. :-)

  3. kyuubi says:

    susah nak kata tak makan maggie lebih2 lagi kalau student.

  4. fina fento says:

    Nasib baik dah kurang makan megi huhu

  5. Opocot says:

    ni rupanya ramuan yang menyedapkan mi segera..

    sedap dan murah :D

  6. Amir Said says:

    x selalu pun makan megi. time x sempat nak masak je baru makan. hehe.

  7. […] Berkaitan: (Fakta) Infografik Bahan Kandungan ‘Pelik’ Dalam Maggi […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK