Mar 052012
 

Wah cambest je mamat ni buat video review iPad 3 dengan menggunakan magic. Siap jelmakan Siri jadi wanita yang boleh tahan sexy!

 

Video Review iPad 3 Magic Siri Yang Sexy

 

Selain nipis, gajet ni jugak dilengkapi dengan Corning Gorilla Glass yang membuatkan ianya lebih kuat dan tak calar!

 

Dan kalaulah betul review iPad 3 yang terbaru ni boleh jelmakan Siri, for sure aku pun nak beli. Bosan siot takde teman bersembang. hehehe…

 

Jom layan video tersebut di bawah! 

 

 

 

 

P/s: Masih tak merasa ada barang Apple. Buah epal pernah ar merasa. hehehe…

(Visited 7 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Info) Pengguna Whatsapp Plus Disekat. Sila Uninstall Laju-Laju

Comments

  1. fina fento says:

    setakat ni belum berminat dengan produk apple. entah kenapa :p

  2. sweet says:

    kalau pakai apple mmg x nk brand lain dah,, cukup lah ada 1. ada rezeki insyAllah angkat iphone 4s pulak.. ngidam nih :P


LIKE KAMI DI FACEBOOK