Mar 112012
 

Gempak! Itu yang boleh aku kata lepas tengok video preview Proton P321A dalam segmen Auto di Buletin Utama TV3. Dan aku perasan beberapa ciri-ciri yang menyerupai kereta antarabangsa.

 

video gambar proton p321a tv3

 

Dan kalau tak silap aku juga, dalam video ni aku nampak ada paddle shift gear kat steering wheel. Dan ada button untuk Engine Start. Perghh smart!

 

Tempahan untuk model terbaru ni akan dibuka pada 14 Mac 2012 nanti. Tarikh majlis pelancaran masih dirahsiakan. Dan semasa pelancaran nanti akan ada nama baru untuk kereta ni. Apa pun jom layan video preview Proton P321A yang baru ni. 

 

 

 

 

P/s: Makin membuak-buak keinginan aku nak ada kereta…

(Visited 21 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Sepanjang Insiden Pendaratan Cemas Pesawat MH192

Comments

  1. bobby says:

    smart2.. tp skali imbas ada iras2 honda city…:D

  2. akubiomed says:

    Nampak model yang bakal dikeluarkan oleh Proton lebih besar saiznya dan berkuasa.

  3. MK Kimi says:

    smart dan elegan!

  4. fasz says:

    ha’a mcm honda city plak ….tp ni jenama proton. so org leh bandingkan kualiti nye…belila barangan buatan malaysia k

  5. mohamad fakhrudin says:

    wow….xsbar rasenye nk tgk kete ni scare live…


LIKE KAMI DI FACEBOOK