Mar 082012
 

Erkk.. risau gak aku tengok video Perodua  Myvi berpusing kat Lebuhraya Kesas semasa hujan lebat 7 Mac 2012 semalam. Dan agak ngeri sebab betul-betul Perodua Myvi tu berpusing depan lori. Uihh…

 

 

kereta perodua myvi berpusing lebuhraya kesas hujan lebat

 

 

Lain kali kalau hujan lebat, memang kena drive slow. Dah beberapa kali aku naik highway ride motor time hujan, for sure ada je kemalangan yang berlaku. Lepas tu mula ar rasa fobia nak naik highway ride motor. Adoii…

 

Ni lerr video tersebut. Dirakam menggunakan dashboard camera DOD Gs-600 berserta GPS. (owner video bagitau) 

 

 

 

 

Apa pun, biar lambat asal selamat. Nyawa bukan boleh beli kat pasar malam. Pandu dengan cermat, ingatlah orang yang tersayang…

(Visited 29 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Gadis Menjolok Mata. Awww...

Comments

  1. sweet says:

    tu laa laju sgt.. tgok cara bpusing pon tau sangat laju dia memandu dlm hujan. mujur x terhempas kat tiang atau terkena lori

  2. RinnAzrinah says:

    time hujan nak bwk laju ape hal???.. eksiden tergolek.. bukan sendiri je susah.. tp nyusahkan org lain same… iskkkkk..

  3. saha says:

    Tengok macam dia sahaja buat pusingan tu, alah, aku pun ada buat, macam ni.. tekan minyak kemudian pusing stering, sambil tu tarik hand brake.

    apalah itu pun nak kecoh.

  4. fasz says:

    kete myvi kalau jalan lengkok jgn la bwk laju. bhy…mcm melayang je…….


LIKE KAMI DI FACEBOOK