Mar 202012
 

Pernah tengok hantu masuk pertandingan karaoke?

 

Kat Filipina ada satu hantu ni berjaya naik pentas dan buat persembahan depan orang ramai. Dengan wajah yang menyeramkan serta aksi yang menakutkan, memang meremang bulu roma yang menonton.

 

video hantu masuk pertandingan karaoke

 

 

Kalau ada part seksi tu don’t worry sebab hantu ni lelaki sebenarnya. keh keh keh…

 

***Kanak-kanak bawah 12 tahun, ibu mengandung serta pesakit jantung dilarang menonton video ni. Harap maklum! 

 

 


 

 

 

Berhantu gak lagu Whitney Houston tu…

(Visited 21 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Iklan Teh Lipton Yang Comel Sungguh feat. Girls' Generation

Comments

  1. mujib says:

    hahah cam harooom

  2. hafizaiman95 @ fizs says:

    tak takut pun tengok.. kelakar adelaa.. heheh

  3. haha, pakai lagu orang yang dah mati, tapi xberapa takut.. lagi lawak senanye.. especially part yang dia jatuh kan debu kat atas kepala tue.. :D


LIKE KAMI DI FACEBOOK