Mar 122012
 

Terpegun bila melihat gambar lukisan potret hasil tangan Tiz Zaqyah Razak sendiri. 4 gambar lukisan potret beliau ni dikongsi di laman fan page facebook Tiz Zaqyah Razak sendiri.

 

gambar lukisan potret hasil seni tiz zaqyah razak

 

Jom layan hasil seni beliau di bawah!! 

 

 

 

gambar lukisan potret tiz zaqyah razak

 

 
gambar lukisan potret tiz zaqyah razak

 

 

 

gambar lukisan potret tiz zaqyah razak
 
gambar lukisan potret tiz zaqyah razak

 

 

 

[ Images via Fan Page Facebook Tiz Zaqyah Zak ]

 

Kasihan melihat beliau sendiri kesal bila ada orang gunakan nama dia untuk buat akaun sosial serta fan page facebook palsu yang promote link blog tertentu.

 

So kalau nak tau korang follow akaun sosial beliau yang betul, pastikan korang klik link sumber di atas tu. Thanks :)

(Visited 233 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (20 Gambar Pilihan) Majlis Persandingan Irma Hasmie & Redza

Comments

  1. blog rindok.com yg kuasa page tiz zaqyah razak…ahahah

  2. mak lagenda says:

    berbakat dlm melukis rupanya tiz tu yea…tak sangka la pulak!

  3. akubiomed says:

    Memang ada bakat boleh jadi pelukis Marvel kalau hasil tangan macam ini.

  4. shera says:

    sememangnya beliau mempunyai bakat..

  5. tips says:

    beliau > cenderung lukis potret. cantik! :-)

  6. fasz says:

    wah tak sangka tiz zakiyah pandai melukis potret…..so sweet.


LIKE KAMI DI FACEBOOK