Mar 202012
 

Dalam bulan Januari lepas, aku ada join satu blog contest iaitu Pengalaman Kena Denda di Sekolah. So dipendekkan cerita, entry Pengalaman Kena Denda di Sekolah yang aku karang ni dapat nombor dua. Boleh refer entry pengumuman pemenang kat blog earncent.com ni.

 

Alhamdulillah hadiahnya berupa RM50 + buku Outlier, Malcolm Gladwell + Buku Nota Contengconteng.com.

 

Setakat ni aku baru dapat hadiah buku nota dari Contengconteng.com. Baru tengah hari tadi sampai! Memang kacak sungguh hadiah dia. hehehe…

 

menang hadiah buku contengconteng.com

 

 

… 
menang hadiah buku contengconteng.com
 

 

.
menang hadiah buku contengconteng.com

Thanks Contengconteng.com!

 

Sekarang tengah menunggu lagi dua hadiah dari penaja-penaja yang kacak tu.

 

P/s: Alhamdulillah ada gak rezeki lebih bulan ni (^_^)

(Visited 23 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Jom Serbu Blog Larian!

Comments

  1. waaa…
    Outlier…
    best tu..

    1. FITRIHADI says:

      ye ke? tak dapat lagi buku tu.. tengah menunggu.. hehe

  2. xiaolin says:

    menarik dan comel…

  3. titan says:

    berita tak baik. penaja untuk buku tu kat luar negara sekarang. dia baru aje email aku. Jadi, paling cepat pun, bulan 6 atau bulan 7 nanti baru dia balik Malaysia. Masa dia jadi sponsor hari tu, dia kat Malaysia. Hehe..

    tapi jangan risau, aku percaya dengan penaja ni. Dia dah banyak jadi kali jadi penaja kat blog aku. So, sila tunggu ajelah ye..

  4. akubiomed says:

    Tanniahlah kepada bro kerana menang contest SEO anjuran blogger Titan.


LIKE KAMI DI FACEBOOK