Feb 132012
 

Perghh gempak siot video tikus ni buli kucing.

 

Tikus tu sekor je boleh buli 4 ekor kucing yang lain. Buat malu kaum kucing je. Adoi…

 

 

 

Tiba-tiba teringat Tom And Jerry. Time kecik-kecik dulu memang obses sungguh dengan kartun tu.

 

tikus lawan buli kucing

 

(Visited 6 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Monyet Pun Pandai Camwhore Dengan Kamera. Comel Per. Hehe..

Comments

  1. fina fento says:

    garangnya diaaa..kalau saya pun melompat jugak kalau jumpa yang garang camni huhuhu

  2. akubiomed says:

    Buat malu kaum kucing sahaja. Dulu saya pernah bela kucing pantang tikus melintas depan rumah, esok pagi pasti ada bangkai tikus depan rumah.


LIKE KAMI DI FACEBOOK