Feb 112012
 

Dalam entry kejadian sebelum pekerja KFC di serang pelanggan, aku ada berharap agar si Jess6366 a.k.a saksi atau perakam kejadian tampil dengan keterangan atau video yang lebih jelas dan penuh.

 

saksi pekerja kfc kurang ajar tendang pelanggan tampil

 

Nampaknya dalam satu temuramah terbaru ni, si Jess6366 sudah tampil untuk memberikan keterangan lebih jelas tentang kejadian pekerja KFC tendang pelanggan tersebut. Sampaikan ahli parlimen Shah ALam iaitu YB Khalid Abd Samad pun ada sekali dalam temuramah tersebut!

 

“Kalau ianya melibatkan bangsa yang berbeza, mungkin akan terjadi isu perkauman sedangkan pada asalnya ianya hanya soal orang nak beli ayam goreng. …… Ini takde kena mengena dengan isu perkauman, ia berpunca dari isu pengurusan yang tidak cekap”

(Khalid Abd Samad; Ahli parlimen Shah Alam)

 

Tapi masih belum ada bukti nyata iaitu rakaman CCTV KFC itu sendiri. Tapi dari keterangan Jess6366 memang ada kebenarannya. Saksikan videonya di bawah! 

 

LIHAT JUGA:  (Video) Pekerja KFC Kurang Ajar Tendang Pelanggan!

 

 

So apa pendapat korang?

(Visited 23 times, 1 visits today)

Comments

  1. RinnAzrinah says:

    pengurusan yang tak cekap… itu betul.. as a supervisor, sepatutnya awal2 lg kena inform customer yg ayam abis.. so, customer bleh laa buat pilihan sama ada nak tunggu atau pun pergi je tempat lain.. tp, iCity kan tempat glamour… spatutnya dah bleh agak yg hari tu akan ada lambakan customer… prepare laaa awal….

  2. Mr.Sepet says:

    hurm . . macam2 . . jd pening dhh. .

  3. Frau says:

    Wow..Tony Tony Chopper hat, so cute!!!BTW, this issue is really complicated. Tapi, yg pkrja tu x ptt la ckp b***. Yg manager tu pun satu hal, what was he doing at the back? X psl2 isu ni dah jadi racism..Ish3x..

  4. catzer says:

    apapun berlaku aku tgk KFC tetap ramai org..hehehehe


LIKE KAMI DI FACEBOOK