Feb 022012
 

Siapa yang kenal Faradyable mesti tau style lipsync dia. So then TV3 pun buat iklan promo panggung sabtu hindustan dia macam faradyable tu. Kelakar gak aku tengok masa buletin 1:30 hari tu. Adoi…

 

video iklan promo panggung sabtu hindustan kelakar

 

Aku tau aku lambat. Bila dah cuti ni, rasa nak stick dengan family je. Sorry… Blog pun dah penuh semak samun sebab tak update. Tapi aku tak kira. Aku nak tempek gak video ni buat tontonan anak cucu aku. hehehe..

 

So inilah video iklan promo panggung sabtu hindustan yang kelakar tu. Adoi… 

 

 

 

Pagal hey?

(Visited 47 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Artikel) Makna Bilangan Bunyi Hon Kenderaan Di Malaysia

Comments

  1. Tahun nie punya ke ape ek..??

    1. FITRIHADI says:

      A’ah ni tahun ni punya.baru je minggu ni ada hehe

  2. Aku sebenarnya dah lama tak tengok tb..Abis tadi kat hospital ada pulak iklan panggung sabtu ni kan kat tv sana,tergelak pulak aku bila tgk iklan ni..haha

    1. FITRIHADI says:

      haha memang kelakar ar video iklan ni.pandai tv3 buat lawak

  3. fina fento says:

    saya pn tengok kat youtube je..

    1. FITRIHADI says:

      ohoo siang2 ada kot iklan ni

  4. Orked Desa says:

    LOL…mase memula tgk iklan ni mase treat patient…terus tergelak sampai patient tanya naper cik???lol…kreatif…

  5. […] bulan Mac ni diorang buat lagi satu video macam Promo Panggung Sabtu TV3 untuk bulan Februari lepas. Jom […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK